2013. október 22., kedd

Vallheroes online szöveg alapú MMORPG

Ezzel a bejegyzéssel kezdem el blogomat, mert ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez a játék immáron nagyrészt az én gyermekem. ( A játék egy ingyenes motoron alapszik )



A játék egy fantasy világban játszódik, a Gyűrűk ura regényben levő mitológiához némileg hasonló környezetben. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a játék teljesen ingyenes, nem is lehet semmilyen módon, semmiféle előnyre szert tenni bármiféle fizetéssel.


Elsőre megvizsgálva a játékot talán kicsit bonyolultnak tűnhet és talán az is, de ha az ember egy kicsit jobban beleássa magát rájön hogy az efféle bonyolultságra szükség is van. A játékban sok helyen előfordulnak random kalandok amik sosem ismétlődnek, illetve lehetőség van a teljesen békés játékra is. Ez azt jelenti, hogy a "békés" játékosok nincsenek külön elzárt világokba száműzve, hanem együtt élhetnek vallheroes világának földjén a harcosokkal, barbárokkal és a többi elvetemült fajzattal.

A játékban rengeteg játék a játékban funkció van, ezek nem kapcsolódnak szorosan a szerepjáték menetéhez de magához a világhoz kapcsolódva színesebbé és élvezetesebbé teszik a játékmenetet, ilyen például az őrtorony ami egy mini stratégiai játék, és a szörnyek parkja is.

És végezetül igaz, hogy ez a játék egy szöveges alapú MMORPG de a rengeteg egyedi lépésenként változó kép okán a játékosnak olyan érzése támadhat mintha egy képregényt olvasna vagy abban barangolna.

Néhány kép a játékból:

 

 

 


Én a fent leírtak okán bátran ajánlom mindenkinek aki szeret olvasni, saját műveit vallheroes könyvtárában közzétenni vagy kipróbálna egy olyan szerepjátékot ami nem válik 3 nap alatt tamagocsivá, hogy próbálja ki remélem nem fog csalódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése